Nylig, Chelsea trener Conti godtok det italienske radiointervjuet, Han sa at han ikke ville trene Fotballdrakter Dame Chelsea for lenge, Samtidig sa han at han ikke ville ta hensyn til Kinas coaching.

 

Conti intervjuet, Han forklarte hvorfor: " Jeg har tenkt på Italia, Dette er uten tvil. Jeg har aldri vurdert å jobbe i utlandet i lang tid. Det ville vært flott å ha et godt minne, Men jeg gleder meg til en dag tilbake til Italia. " Når det kommer til om ikke å gå til andre land, Conti introduserte også sine egne tanker: "Ikke i det hele tatt. Jeg vil si at treneren er bare en midlertidig arbeidstaker, Og resultatene har et godt forhold, Men jeg må gjøre er å gjøre alt for å fullføre målet, Finn veien fremover. "

 

Conti uttrykte igjen sine tanker om Italia: " Jeg savner Italia, det er sant. Min erfaring i Italia hjelper meg fortsatt. Jeg håper fremtiden kan bli sportsdirektør. " I sommer, Conti og Drakt Chelsea signerte en ny toårig kontrakt, For tiden i Premier League Chelsea 6 krig 4 vinner og 1 tegner 1 negativ, Rangert tredje etter Manchester United.